Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Δήμος Σιντικής : Πλήθος κόσμου στην γιορτή στην σπηλιά της Αναλήψεως στο Αχλαδοχώρι


Πλήθος κόσμου συμμετείχε σήμερα το πρωί ανήμερα της Αναλήψεως του Κυρίου στο Αχλαδοχώρι, στην Μεγάλη Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Σιδηροκάστρου κ. κ Μακαρίου.

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης πλαισιωμένος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Σαββίδη, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.ΥΑ.ΣΙ. Πάυλο Κορωνίδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Λεωνίδα Νικολάου και τον Πρόεδρο του Αχλαδοχωρίου Βασίλη Τσαβλίδη έδωσαν από νωρίς το παρών στο γραφικό ξωκλήσι που βρίσκεται εντός του επιβλητικού βράχου και παρακολούθησαν την λειτουργία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος όπως κάθε χρόνο παραβρέθηκε στον ναό, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι  συνέρρευσαν για να δουν την θαυματουργή εικόνα της Αναλήψεως που είναι αποτυπωμένη στον ιερό βράχο.

Στην συνέχεια, με την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδοχωρίου, της Τοπικής Κοινότητας και των δεκάδων εθελοντών, ακολούθησε πανηγύρι με γλέντι και άφθονο παραδοσιακό κουρμπάνι που σέρβιραν δωρεάν σε όσους βρέθηκαν στο χώρο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.