Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οταν αποτυγχάνεις στα μικρα ...καμώνεσαι οτι πετυχαίνεις τα μεγάλα

 


 

 

 

Αρνητικά σχολιάστηκε η αποτυχία του δήμου Αμφίπολης να πάρει ( για 3η συνεχόμενη χρονια ) την γαλάζια σημαία για την παραλία των Κερδυλίων .Και ειναι αποτυχία αν σκεφτείς οτι σε μια ακτογραμμή χιλιομέτρων γαλάζια σημαία πήραν όλοι (Σταυρός , Ασπροβάλτα , Βρασνα , ακτες Π.Ε Καβάλας ) πλην Κερδυλίων .

 

Δεν ξέρω αν η ενημέρωση του δήμου Αμφίπολης οτι στην περιοχή βρέθηκαν τουριστικοί πράκτορες από την Βουλγαρια

Δήμος Αμφίπολης : Ποιος το οργάνωσε ?????? 

Ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού προκειμένου να ¨¨ξεχαστεί ¨¨  το θέμα της γαλάζιας σημαίας. Όμως το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν για το συγκεκριμένο θέμα ήταν να ευχαριστήσουν ιδιωτική εταιρεία που  έφερε στην περιοχή τους Βούλγαρους συνεργάτες της .Και μεταξύ άλλων τους ενημέρωσε και για την περιοχή της Αμφίπολης. Σημαντική λεπτομέρεια ,η εταιρεία δραστηριοποιείται στο REAL ESTATE δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το καθαρά τουριστικό προιον .

Μάλιστα αν διαβάσετε παρακάτω το δελτίο τύπου της εταιρείας θα δείτε οτι η μόνη σχέση του δήμου Αμφίπολης με αυτήν την τριήμερη επίσκεψη. Ήταν οτι η εταιρεία χρησιμοποιήσε το κέντρο διερμηνείας του δήμου για να πραγματοποιήσει ημερίδα ενημέρωσης των φιλοξενουμένων της .


 

Από την Παρασκευή 27 έως και την Κυριακή 29 Μαΐου, ο όμιλος Κουρτίδη και 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.