Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΝΟΔΕ Σερρών : Μια επίσκεψη που ..άργησε τρια χρόνια


 

 

 

Στις Σέρρες βρίσκεται η δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ Βίκυ Φλεσσα καλεσμένη της  Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος» .Η δημοσιογράφος συμμετείχε στην χθεσινή εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή αλλά και στα γενέθλια των 50 ετών από την ίδρυση της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών.

    Για όσους δεν το θυμούνται η κ Φλέσσα το 2019 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΝΔ . Σήμερα λοιπόν Δευτέρα 27 Ιουνίου βρέθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Σερρών όπ0ου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον πρόεδρο της γαλάζιας οργάνωσης κ Καμπούρη και με μέλη της κομματικής οργάνωσης .

Η επίσκεψη της κ Φλεσσα στα γραφεία της ΝΟΔΕ ήταν και μια ευκαιρία να λυθεί η παρεξήγηση που υπήρξε. Καθώς κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών του 2019 η κ Φλέσσα αν και βρέθηκε στις Σέρρες δεν συναντήθηκε με κανέναν εκ των στελεχών της γαλάζιας πολυκατοικίας .Το οποίο από την ίδια αποδόθηκε σε κακή συνεννόηση των συνεργατών της με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.