Σελίδες

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Καταληκτική συνέδρια των επιμορφωτικών σεμιναρίων της Ιεράς Μητρόπολις Ζιχνών και Νευροκοπίου.


Την Παρασκευή 3 Ιουνίου το απόγευμα, στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Ν. Ζίχνης και μέσα σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η καταληκτική συνέδρια των επιμορφωτικών σεμιναρίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στα οποία έχει ενταχθεί και η Ιερα Μητρόπολις Ζιχνών και Νευροκοπίου.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση προσήλθε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ιερόθεο, που με την ευλογία του, στελέχη της Μητροπόλεως συμμετέχουν στα συγκεκριμένα προγράμματα, καθώς και την ικανοποίηση του για τις εργασίες των στελεχών.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης ευχαρίστησαν με τη σειρά τους, τόσο τον Μακαριώτατο και τον π. Θεολόγο, που ενέταξαν και τη Μητρόπολη μας σ' αυτά τα σπουδαία και σημαντικά προγράμματα κατάρτισης στελεχών της Εκκλησίας . Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος, π. Θεολόγος και ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης έδωσαν τις βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις συμμετοχής στα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.