Σελίδες

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της Απελευθέρωσης των Σερρών


Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της

Απελευθέρωσης των Σερρών

Το πρωί της 29ης Ιουνίου τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων χοροστατήσαντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου.

 

Στη συνέχεια κλήρος, επίσημοι και λαός μετέβησαν στον Ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην πλατεία Ελευθερία, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.


Στεφάνι κατέθεσαν ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο κ.Δημήτρης Γαλαμάτης, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων ο κ.Θεόφιλος Λεονταρίδης, Βουλευτής Σερρών της ΝΔ.


 

Στις 11:00 ξεκίνησε η παρέλαση των σπουδαστών, μαθητών, οδηγών, Εφέδρων Αξιωματικών, Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Πολιτιστικών Συλλόγων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Μπάντας της ΚΕΔΗΣ.

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη συμμετείχε και πάλι στην παρέλαση, αυτή τη φορά με τον Σύλλογο Βλάχων Ν.Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος”.

Μετά το πέρας της παρέλασης ο Δήμος Σερρών παρέθεσε δεξίωση προς τιμή του Λαού και των Αρχών στο Δημαρχείο.

https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.