Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Σέρρες : Ενημέρωση για τον Σύλλογο Φίλων της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων


Το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων και Εθελοντών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών, ενημέρωσε σήμερα κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης τους εμπλεκόμενους φορείς, για τη λειτουργία του, ζητώντας παράλληλα συνεργασία και στήριξη προκειμένου να επιτευχθούν στο έπακρο οι στόχοι της ίδρυσής του.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η ενεργή συμβολή στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της θυματοποίησης και της παραβατικότητας των ανηλίκων που εμφανίζουν αντικοινωνική η παραβατική συμπεριφορά ή κινδυνεύουν να γίνουν δράστες αξιόποινων πράξεων λόγω ακατάλληλου ή ανύπαρκτου οικογενειακού περιβάλλοντος ή άλλων συνθηκών ή αιτιών.


Ο Σύλλογος δεν χρηματοδοτείται από πουθενά και όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι εθελοντές.
Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από την κυρία Άννα Κωστόπουλου-Χατζηβασιλείου Πρόεδρο, την Ολυμπία Παχαδιρογλου αντιπρόεδρο, την κυρία Δέσποινα Ιλανιδου Βίλλιου ταμία, την κυρία Ελένη Χατζηβασιλείου γραμματέα, ενώ μέλη είναι η κυρία Μαρία Τσιακίρη, η κυρία Αικατερίνη Αποστολίδου, η κυρία Παυλίνα Θεοδωρίδου και ο κύριος Χρήστος Παπαπαύλου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 96 17 81 (Άννα Κωστόπουλου – Χατζηβασιλείου)
Έδρα: Σέρρες Υψηλάντου 4 – 2ος όροφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.