Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Φραστικο επεισόδιο με πρωταγωνιστες αυτοδιοικητικο και Σερραίο βουλευτή


 

 

 

 

 Τις πληγείσες ( από την κακοκαιρία ) περιοχές του δήμου Αμφίπολης επισκέφθηκε την Τρίτη ο Σερραίος βουλευτής του Σύριζα Λευτέρης Αβραμάκης . Με πληροφορεί ο σμπίρος οτι στην Παλαιοκώμη αντιδήμαρχος του δήμου Αμφίπολης  επιτέθηκε φραστικά στον βουλευτή για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών . 

Εδώ  να πούμε οτι ο κ Αβράμακης εκείνη την εποχή δεν ήταν βουλευτής και το βασικότερο ουδείς πλέον ασχολείται με το θέμα γιατί αποδεικνύεται οτι ήταν μια απόφαση που ¨¨βόλεψε ¨¨ όλο το πολιτικό σύστημα .

Βέβαια ο βουλευτής έχασε το δίκιο του γιατί απάντησε στον αυτοδιοικητικο   με ύφος όχι και πολύ πολιτισμένο. Αποτέλεσμα να υπάρξει μια έντονη λογομαχία των δύο ανδρών η οποία έσβησε με την παρέμβαση των παρευρισκομένων .Ενω υπήρξαν και απειλές για συνέχιση του θέματος στις δικαστικές αίθουσες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.