Σελίδες

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Δήμος Νέας Ζίχνης : Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο


 Η 9η τακτική ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  του δημοτικου συμβουλίου Νέας Ζίχνης , θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την 29η του μηνός Ιουνίου του έτους 2022, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 13:30 μ.μ..

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


1. Έγκριση εκμίσθωσης κοινοχρήστων σχολικών αγροτεμαχίων στις κοινότητες  Γαζώρου, Μυρκίνου και Αλιστράτης για τέσσερα (4) έτη, καλλιεργητικής περιόδου 2022-2026.

2. Επέκταση/συμπλήρωση δικτύου Φ.Ο.Π. στην κοινότητα Δραβήσκου.
    
     3.Έγκριση παραχώρησης δημοτικού χώρου για την ανέγερση μνημείου προσφύγων Μικρασιατών στην Κ. Δραβήσκου και ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στην Επιτροπή κρίσης αισθητικής αρτιότητας και παραλαβής του έργου.      
      
     4. Έγκριση δαπανών εορτασμού απελευθέρωσης στις κοινότητες Νέας Ζίχνης, Αλιστράτης Αγιοχωρίου και Σ.Σ. Αγγίστας .

      5.Έγκριση ψηφίσματος για την υπογραφή και την επικύρωση της Συνθήκης Απαγόρευσης Πυρηνικών Όπλων.
                                                                           

6.Αποδοχή δωρεάς από τον TAP ποσού 470.000€ για προμήθεια α) ενός (1) σαρώθρου 7 κυβικών μέτρων, β) τριών οχημάτων pick-up 4X4 2.4 L Diesel  με πρόσθετο εκχιονιστικό εξοπλισμό τρεις (3) λεπίδες αποχιονισμού και τρεις (3) αλατοδιανομείς και γ) 150 μεταλλικών τροχήλατων κάδων απορριμμάτων μηχανικής αποκομιδής.

7.Τροποποίηση (5η) του προϋπολογισμού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.