Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Σενάριο Κοινής κάθοδου αλλά .......


 

 

 

 Η ανακοίνωση του προέδρου του Αγίου Πνεύματος Δημήτρη Αρναούτογλου οτι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2023 .Προκάλεσε μεγαλύτερη ταραχή στον χώρο της αντιπολίτευσης παρά στην πλευρά της δημοτικής αρχής. Καθώς δημιουργεί νέα δεδομένα ενόψει της κάλπης αφού η αντιπολίτευση υπο τον Χρήστο Τσούκαλο θα πρέπει να αναπροσαρμόσει την τακτική της καθώς το γήπεδο (  πέραν της παράταξης  Νότα )  έχει πλέον και τρίτο αντίπαλο .Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες επαφές ανθρώπων που πρόσκεινται στον Χρήστο Τσούκαλο και τον Δημήτρη Αρναούτογλου ώστε να υπάρξει κοινή συμπόρευση .Καθώς και οι δύο από μόνοι τους έχουν ένα μεγάλο αγκάθι να αντιμετωπίσουν που ακούει στο όνομα του πρώην καποδιστριακού δήμου Στρυμόνα , όπου με τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να μπορέσουν να καταγράψουν δυνάμεις στην κάλπη των εκλογών. Ήδη ψιθυρίζεται οτι στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορα ονόματα τα οποία θεωρείται οτι έχουν περισσότερες ελπίδες ( αν ηγηθούν ) να κερδίσουν .

ΥΓ : Επίσης όπως με πληροφόρησε ο σμπίρος που ακούει διάφορα από την περιοχή .Πιθανόν το Φθινόπωρο  να έχουμε ανατροπή των σημερινών δεδομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.