Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Δήμος Σερρών : Λάθος Ηλία


 
 
 
 
Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Ηλίας Γκότσης .Με αφορμή τα εγκαίνια της πινακοθήκης Κωνσταντίνος Ξενάκης .Εξαπολύει τα βέλη στον δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσαφη , καθ.ως όπως υποστηρίζει << Κύριε Δήμαρχε αντί να μας ευχαριστήσετε πετάτε την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας το όραμα έγινε πραγματικότητα μετά από συστηματικές και πολύχρονες προσπάθειες διαχρονικά των Δημοτικών Αρχών του Δήμου Σερρών. >. Δεν ξέρουμε αν ο αγαπητός Ηλίας γκρινιάζει ¨¨από κεκτημένη ταχύτητα ¨¨ ή δεν ενημερώθηκε αλλά είναι λάθος η τοποθέτηση του αφού σε σημερινή του συνέντευξη στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ ο δήμαρχος απέδωσε τα εύσημα στον Πέτρο Αγγελίδη

Δήμος Σερρών : ¨¨Περίσσεψαν ¨¨ τα καλά λόγια Χρυσάφη για τον Πέτρο Αγγελίδη

 
Κύριε Δήμαρχε
Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων σας παρέδωσε με την πολεοδόμηση που έκανε, το πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά χαρακτηρισμένο ως Πολιτιστικό Πάρκο και τον χαρακτηρισμό των κτιρίων ως διατηρητέων, και νυν Πάρκο Πολιτισμού "Κωνσταντίνος Καραμανλής " !
Στις 14 Μαΐου 2022 σε ένα από τα διατηρητέα κτίρια πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της Πινακοθήκης "Κωνσταντίνος Ξενάκης" ένα έργο που σας παρέδωσε έτοιμο η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων!
Κύριε Δήμαρχε αντί να μας ευχαριστήσετε πετάτε την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας το όραμα έγινε πραγματικότητα μετά από συστηματικές και πολύχρονες προσπάθειες διαχρονικά των Δημοτικών Αρχών του Δήμου Σερρών.
Κύριε Δήμαρχε μια είναι η Δημοτική Αρχή που κατέβαλε πολύχρονη συστηματική προσπάθεια από το 2011 από κοινού με τον καθηγητή του Α.Π.Θ Αριστοτέλη Νανιόπουλο και την Ομάδα του και σας παρέδωσε το έργο και έχει όνομα " Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων!
Η μη αναγνώριση ενός έργου που δεν σας ανήκει κύριε Δήμαρχε καταδεικνύει Μικροψυχία, Φόβο και μη Πολιτικό Πολιτισμό.
Γιατί άλλο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και άλλο ΘΕΑΤΡΟ!!!
Ο επικεφαλής
Της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων
Ηλίας Γκότσης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.