Σελίδες

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Σέρρες-Ηράκλειο σε παρκέ και κερκίδα!


Στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕ Σέρρες είχε αντιμέτωπη την ομάδα του Ηρακλείου στα πλαίσια του 49ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων για την διεκδίκηση της 7ης θέσης.

Στην εξέδρα ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης με τον Πρόεδρο της ΑΕΣ (και Γενικό Αρχηγό της συμπόρευσης)  Βέρρο Κωνσταντίνος παρακολουθούσαν το παιχνίδι με συνδετικό κρίκο τον Καρπουχτσή Κωνσταντίνο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία αφού ήταν στο Ηράκλειο (γενέθλιο τόπο της γυναίκας του) να βρεθεί κοντά στα παιχνίδια της σερραϊκής ομάδας.

Στην παρέα η παλιά δόξα του σερραϊκου και όχι μόνο ποδοσφαίρου Γ.Χατζηνικολάου, ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Τάσος Παναγιώτου και ο Δικηγόρος Σπύρος Ιωαννίδης (ο γιός του Γιώργος διαπρέπει με την ομάδα της ΔΕΚΑ)


Η παρέα σχολίαζε την εξέλιξη του σκορ του παιχνιδιού, που στο τέλος το τρίποντο του Καπετάκη, έκανε την ανατροπή στο σκορ και έδωσε τη νίκη στην σερραϊκή ομάδα. Τα χαμόγελα περίσσευαν για τους δύο Σερραίους με τον Βουλευτή του Ηρακλείου να ακολουθεί.

 https://www.anexartitos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.