Σελίδες

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Έβδομοι στην Ελλάδα οι έφηβοι της ΑΕΣ


Την έβδομη θέση στην Ελλάδα κατέκτησε η εφηβική ομάδα μπάσκετ της ΑΕΣ.

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη νίκησε σήμερα, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στο Ηράκλειο Κρήτης, με 66-65 το Ηράκλειο στο τελευταίο της παιχνίδι στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Αυτή ήταν και η μοναδική νίκη για τη Σερραϊκή ομάδα που είχε ηττηθεί στα προηγούμενα παιχνίδια από τον Ολυμπιακό (με 60-53), τη ΔΕΚΑ (με 61-78), τον Παναθηναϊκός (με 89-44) και τον Κάδμο Θήβας (με 61-56).

ΑΕΣ (Κακιούζης): Γρηγοριάδης 3, Θεοφανίδης 2, Κακλίδης 2, Θεοδοσιάδης 18(1), Φαρδέλας 8(2), Καπετάκης 17(2), Πεχλιβανίδης, Λάτσιος 2, Χατζόπουλος 14.

Μετά το τέλος του αγώνα με το Ηράκλειο ο προπονητής της ΑΕΣ Γιάννης Κακιούζης δήλωσε: «Και μόνο η συμμετοχή μας εδώ ήταν κάτι εκπληκτικό για εμάς. Ήταν μια ευκαιρία για τα παιδιά για να δουν πως δουλεύουν οι άλλοι σύλλογοι, οι άλλοι οργανισμοί, να κοντραριστούν, να ζήσουν την εμπειρία με τα ξενοδοχεία, με τα ωράρια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τη προσπάθεια των παιδιών. Πρώτη φορά στη ζωή τους παίζουν ένα τέτοιο τουρνουά, με απογευματινά παιχνίδια, με προπονήσεις, όλα αυτά στο πλαίσιο των εμπειριών. Θέλαμε να κάνουμε μία νίκη. Στα μέτρα μας ήταν χθες η ομάδα της Θήβας ο Κάδμος, για την 5-6 θέση όμως δεν τα καταφέραμε. Σήμερα θέλαμε και οι δύο ομάδες να κάνουμε μία νίκη. Ήρθε με τον τρόπο που ήρθε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φεύγουμε στο τέλος χωρίς νίκη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΕΟΚ, τη διοργάνωση και το Ηράκλειο για τη φιλοξενία. Ελπίζω τα παιδιά να πήραν πολύτιμα μαθήματα, που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον».

 

Μιχαήλ Θεοδοσιάδης (παίκτης ΑΕΣ): «Η διοργάνωση ήταν φανταστική και ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς από μια επαρχιακή πόλη να έρθουμε εδώ. Παίξαμε με πολύ καλές ομάδες, μαζέψαμε εμπειρίες. Θέλαμε να κερδίσουμε τη Θήβα χθες, αλλά έπαιξαν καλά όλα τα παιδιά. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη που κάναμε με το Ηράκλειο και πήραμε την 7η θέση. Μακάρι και του χρόνου να είμαστε εδώ».

Φωτογραφίες: Από site Ομοσπονδίας Μπάσκετ

ertnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.