Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Επιμελητήριο Σερρών : Συνάντηση Μαλλιαρα με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

 


Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Σερρών με Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου - Πρόσκληση συμμετοχής ως Τιμώμενη Περιφέρεια στη SEREXPO 2022
Τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνο Μουτζούρη, συνάντησε σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς στο πλαίσιο επίσκεψης του στη Μυτιλήνη.
Ο κος Μαλλιαράς ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη SEREXPO, που επιστρέφει δυναμικά μετά από δυο χρόνια απουσίας. Μάλιστα, απηύθυνε πρόσκληση προς τον Περιφερειάρχη να συμμετέχει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ως Τιμώμενη Περιφέρεια στη SEREXPO 2022, τονίζοντας ότι η SEREXPO αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής του των τοπικών προϊόντων και του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας στους χιλιάδες επισκέπτες της.
Ο κος Μουτζούρης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου και ήταν ιδιαίτερα θετικός ως προς τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην SEREXPO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.