Σελίδες

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Ψίθυρος πάνω από την Παραμυθούπολη : Ο παραμορφωτικός καθρέφτης της ενημέρωσης


 

 

 Αναγνωστόπουλα μου, μέρες που είναι θα σας εξιστορήσω το  παραμύθι της Παραμυθούπολης


Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, παίρνω την κόκκινη δεμένη κλωστή και δίνω κλώτσο να γυρίσει παραμύθι να αρχινίσει…

 Στην Παραμυθούπολη λοιπόν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και υπήρχε μεγάλη γκρίνια από τους υπηκόους για τα έργα και τις ημέρες του Βασιλια . Τότε αυτός κάλεσε συμβούλιο και μάζεψε τα καλύτερα μυαλά του βασιλείου να δώσουν ιδέες .Μετα από πολλή και μεγάλη συζήτηση .Κατέληξαν στο ότι θα έπρεπε πριν μια είδηση βγει να περνά από ένα ειδικό μαγικό φίλτρο που και την χειρότερη  θα την έκανε να φαίνεται ωραία. Όμως προέκυψε και ένα άλλο πρόβλημα αφού κάποιοι δεν θα το πίστευαν και θα θελαν να πουν τα δικά τους .Επειδή παραμύθι είναι και όλα γίνονται με ειδικό διάταγμα επιβλήθηκε η ποινή  της αφωνίας στους διαφωνούντες .Μάλιστα όποιος τους έδινε βήμα να μιλήσουν  δεν θα λάμβανε τα ειδικα  δωρεαν  κουπόνια για κατανάλωση παντεσπανιου . 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας..Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.