Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Η απορία της ημέρας : Πότε θα σταματήσει το πανηγύρι των διορισμών με μόνο προσόν την κομματική νομιμοφροσύνη ;

 


 
 
 
 
 
Ο γιος του πρωθυπουργού τοποθετήθηκε μετακλητός στο ευρωκοινοβούλιο .
Αξιοκρατικά ;
Φυσικά όχι .
Ποιος όμως προσπάθησε ποτέ στην Ελλάδα , ακόμη και αυτοί που σήμερα φωνάζουν, να σταματήσει το πανηγύρι των διορισμών με μόνο προσόν την κομματική νομιμοφροσύνη ;
Πόσοι, ακόμη και σήμερα , από όλα τα κόμματα , δεν συνεχίζουν να μισθοδοτούνται ως μετακλητοί, στη Βουλή , σε πολιτικά γραφεία , στα κόμματα , χωρίς ποτέ να πατήσουν το πόδι τους στον υποτιθέμενο χώρο εργασίας τους ;
Βουλευτές , Υπουργοί και κομματικοί εγκάθετοι, διακομματικά, έχουν εξασφαλίσει στα παιδιά τους μια άνετη ζωή , χωρίς κόπο και ανεξάρτητα από το επίπεδο σπουδών τους .
Την ίδια ώρα μια ολόκληρη γενιά εγκαταλείπει την Ελλάδα αηδιασμένη από την φαυλοκρατία, ψάχνοντας να βρει την αξιοπρέπεια που της αξίζει .
Η νέα όμως φουρνιά των πολιτικών έχει τεράστια ευθύνη να συντρίψει με κάθε κόστος το σύστημα αυτό .
Να εκριζώσει και να πατάξει στην πράξη το ρουσφέτι και την οικογενειοκρατία .
Έτσι μόνο θα βρει δικαίωση ο μακαρίτης ο Αναστάσης Πεπονής και κάποιοι άλλοι ρομαντικοί που προσπάθησαν να αλλάξουν την Ελλάδα των «δικών μας παιδιών» και τους κατήργησε πολιτικά και βιολογικά το ίδιο το πολιτικό κατεστημένο .
Παναγιώτης Καρίπογλου
Πρόεδρος ΔΣ Σερρών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.