Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Τα καλύτερα για το Σερραικο μπάσκετ έρχονται


Νέες φιλίες αναπτύχθηκαν και παλιές ενδυναμώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ταξίδεψαν οι δυο εμπνευστές της συμπόρευσης των ομάδων του σερραϊκού μπάσκετ Παναγιώτου Τάσος και Βέρρος Κωνσταντίνος, στα πλαίσια της συμμετοχής της ΑΕΣ στην τελική φάση του 49ου Πανελληνίου Εφηβικού Πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ένα τραπέζι που ξεκίνησε ως εθιμοτυπική φιλοξενία, κατέληξε σε πολύωρη συζήτηση για το μέλλον του μπάσκετ και την ενδυνάμωση της ανάπτυξής του μέσα από τις ομάδες.

Στην κεφαλή του τραπεζιού ο κ. Λιόλιος Βαγγέλης (Πρόεδρος ΕΟΚ)  έχοντας στα δεξιά του τους  κ.κ. Βέρρο Κωνσταντίνο (Πρόεδρος ΑΕΣ και γενικός Αρχηγός της συμπόρευσης), Παναγιώτου Τάσο (Πρόεδρος ΜΓΣ Πανσερραϊκός) και Νικολόπουλο Νίκο (Γ.Γ. ΕΟΚ), ενώ αριστερά του οι κ.κ. Σβερκούνος Κωνσταντίνος (Γενικός Διευθυντής ΕΟΚ) Μαρκάκης Μπάμπης (Πρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.Κ., Πρώην μέλος ΔΣ ΕΟΚ),

Από την πολύωρη συζήτηση βγήκαν και… ειδήσεις!

Τα καλύτερα για τις Σέρρες… έρχονται !!!

 https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.