Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Αθάνατο SERRAISTAN : Πιστη τήρηση των μέτρων !!!!!!!!


 

 

 

 

Σας μεταφέρω την ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Βισαλτίας Απόστολου Ντόλκου σχετικά με τον τρόπο που εφαρμόζονται τα πρωτόκολλα προστασίας από τον κορονοιο στο δήμο Βισαλτίας .Θα μπορούσε να είναι και ανέκδοτο  διότι στην ίδια αίθουσα που σύμφωνα με τον κ Ντολκο ( συγκεντρώθηκαν (, 58 , 35 ,40 άτομα  για διάφορες εκδηλώσεις ). Δεν μπορούν να συγκεντρωθούν οι 27 δημοτικοί σύμβουλοι ( για να συνεδριάσει δια ζώσης το δημοτικό συμβούλιο ) λόγω τήρησης των μέτρων κατά του κορονοιου Διαβάστε και θαυμάστε 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Νο. 25
Τον τελευταίο μήνα έλαβαν χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
⚫ 28 Ιανουαρίου: κοπή βασιλόπιτας Δήμου Βισαλτίας, αίθουσα συμβουλίου γεμάτη με αιρετούς και δημοτικούς υπαλλήλους.
⚫ 29 Ιανουαρίου: εκδήλωση με αφορμή τους τρεις ιεράρχες, 35 άτομα παρόντα.
⚫ 18 Φεβρουαρίου: βράβευση εισαχθέντων στην Ανώτατη Εκπαίδευση για το έτος 2021, 56 άτομα παρόντα
⚫ 19 Φεβρουαρίου: βράβευση διακριθέντων στους διαγωνισμούς ζωγραφικής και έκθεσης με θέμα το 1821, 58 άτομα παρόντα.
Για ποιον λόγο καθόμουν σαν φύτουκλας απουσιολόγος και μετρούσα κεφάλια; Για την σημερινή ημέρα.
Σήμερα λοιπόν υποτίθεται ότι είχαμε Δημοτικό Συμβούλιο. Ενώ όλες οι εκδηλώσεις και κάθε είδους συσκέψεις και συνεδριάσεις πραγματοποιούνται στην ίδια αίθουσα, το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο εξαιρείται παρότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είμαστε μόνο 27! Για μια ακόμα φορά κληθήκαμε να συνεδριάσουμε με τηλεδιάσκεψη, ενώ επιτέλους ο Νόμος μας επιτρέπει να συνεδριάσουμε δια ζώσης (εμβολιασμένοι και νοσούντες). Για ποιον λόγο επιτρέπονται οι εκδηλώσεις με 50-60 άτομα, αλλά στην ίδια ακριβώς αίθουσα δεν πραγματοποιείται Δημοτικό Συμβούλιο; Ως πότε κάποιοι θα αποφεύγουν τον διάλογο και την κριτική;
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προ ολίγου μάθαμε από σπόντα ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχε στενότατη επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και όντας ανεμβολίαστος θα πραγματοποιούσε την σύσκεψη από το σπίτι του, δίχως επίσημη ενημέρωση! Πείτε μου αν ξέρετε έναν Δήμο σε όλη την Ελλάδα που γίνονται αυτά τα τραγελαφικά πράγματα.
Η τηλεδιάσκεψη είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έκτακτη ανάγκη ή περίσταση. Αντιθέτως "εμείς" το επιβάλαμε σαν κανονικότητα. Ζητούμε άμεσα όλα τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια να πραγματοποιούνται διά ζώσης τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δύο χρόνια παίζουμε την γάτα με το ποντίκι. Φτάνει πια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.