Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Αθάνατο SERRAISTAN : ¨΄Τα τσιγάρα ..τα ποτα και τα ξενύχτια ¨¨¨

 


 

 

 

 

Με πληροφορεί ο σμπίρος οτι μια εκ των προηγούμενων ημερών ( η καλύτερα μεταμεσονύχτιων ωρών ) γνωστός ταγός το ¨¨¨καψε ¨¨ ( μεταφορικά και παραλίγο κυριολεκτικά ) σε κατάστημα ι που διασκέδασε .Το κέφι ήταν τρελό τα ηδύποτα έρευσαν άφθονα και ο λογαριασμός  έφτασε σε τριψήφιο νούμερο ( στα συνορα του τετραψήφιου ) . Καθώς πέραν της κατανάλωσης υπήρξαν και πολλά κεράσματα στις κυρίες που εργάζονται στο κατάστημα οι οποίες μάλιστα ως ανταμοιβή για την συνεισφορά τους στο γλέντι έλαβαν και μεγάλο φιλοδώρημα .Ιδιαίτερα γαλαντόμος θα μου πείτε . Και βέβαια όταν μάλιστα την λυπητερή πληρώνει η πλέμπα. Καθώς πάντα υπάρχουν μονοπάτια που κρατάνε ¨¨ανέπαφες ¨¨ τις τσέπες  των σωτήρων .

Εξάλλου τόσο κόπο καταβάλουν για το καλό μας δεν δικαιούνται ένα ( έστω και ακριβοπληρωμένο  ) κέρασμα  

  Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.