Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Σέρρες : Στις κάλπες οι Εστιάτορες


 

 

 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας για το νέο ΔΣ της Ένωσης Εστιατόρων την Δευτέρα 7 Φεβρουάριου .Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη το απόγευμα στη Νιγρίτα, όπου και θα στηθεί  η δεύτερη κάλπη της Εστίασης, προς εξυπηρέτηση των εκεί επαγγελματιών. Οι ψηφοφόροι θα μπορούν να ψηφίζουν από τις 11.00 το πρωί, έως και τις 2.00 το μεσημέρι στο καφέ-μπαρ «Το μπαράκι».Το νέο Διοικητικό τους συμβούλιο θα κληθούν να

εκλέξουν τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις Σέρρες και στις 9 του ίδιου μήνα στη Νιγρίτα τα μέλη της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών.

«Αν μου προτείνουν να αναλάβω την προεδρία δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα δεχτώ με μεγάλη μου χαρά», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο επιχειρηματίας, Χαράλαμπος Τσιλιακούδης, υπογραμμίζοντας ότι με τον Σωτήρη Κοτσαμπά έχει μια άψογη συνεργασία τα τελευταία δύο χρόνια. Ο κ. Τσιλιακούδης πιστεύει ότι η νέα διοίκηση της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών, η οποία θα αποτελείται από νέα άτομα, μπορεί να διεκδικήσει ότι το καλύτερο για τον κλάδο. «Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, γιατί δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι κι έχοντας τη στήριξη των παλιών συναδέλφων, που χρειαζόμαστε την εμπειρία τους, με τον νεανικό ενθουσιασμό που μας διακατέχει θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό για τον κλάδο μας. Θέλουμε όλοι το καλό του κλάδου», τόνισε ο κ. Τσιλιακούδης.

Οι υποψήφιοι

Το ανανεωμένο ενιαίο ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει τη ψήφο των επαγγελματιών στις εκλογές της Ένωσης Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών είναι:

Πασχαλίδης Κωνσταντίνος, Κοτσαμπάς Σωτήριος, Τσιλιακούδης Χαράλαμπος,  Μπακρατσάς Δημήτριος, Καλαμάρας Δημήτριος, Κουβαλάκης Ιωάννης, Κουρνιανός Ιωάννης, Πανταζής Ευστράτιος και Μετσιμενίδης Στυλιανός.

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.