Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Π.Ε Σερρών : Εργασιες συντήρησης εγκαταστάσεων θέρμανσης κτιρίων


Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής και συντήρηση εγκαταστάσεων θέρμανσης κτιρίων της Π.Ε. Σερρών», προϋπολογισμού 60.000,00 ευρώ, υπέγραψε σήμερα, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, ο Aντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εργολαβικής εταιρείας.
Σύμφωνα με την σύμβαση που υπεγράφη, θα αντικατασταθούν τα θερμαντικά σώματα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στο παράρτημα του Διοικητηρίου (τέρμα Ομονοίας) και η συντήρηση των εγκαταστάσεων θέρμανσης στα κτίρια αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (κτίρια γραφείων εντός της πόλης των Σερρών και περιφερειακά γραφεία Ροδόπολης, Σιδηροκάστρου, Ηράκλειας, Νιγρίτας και Νέας Ζίχνης).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.