Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Βροχη οι απευθειας αναθέσεις -Νομιμο ΝΑΙ ....... ηθικο ?????


 

 

 

 

 Την πρώτη περίοδο της καραντίνας όταν ακόμη δεν γνωρίζαμε τι συμβαίνει με τον κορονοιο .Οι προμήθειες σε μάσκες , γάντια και όλα τα συνάφη γινόταν και συνεχίζουν να γίνονται με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης .Οπως με πληροφορεί ο σμπίρος φορέας δημόσιος ( διότι με ξένο χρήμα γίνεσαι και πολύ λάρτζ και πολύ μάγκας ) έδειξε μια ιδαιτερη αδυναμία σε απευθείας αναθέσεις σε μια συγκεκριμένη εταιρεια. Η οποία δεν εδρευει εις το SERRAISTAN .Αναζητώντας λοιπόν ο σμπίρος τους λόγους αυτής της προτίμησης με πληροφόρησε οτι στην εν λόγω εταιρεία το επίμαχο διάστημα εργαζόταν συγγενικο πρόσωπο Αιρετου ο οποίος έχει σημαντικό λόγο στον φορέα που έκανε τις προμήθειες .Τώρα και βεβαιως θα δεχθω οτι είναι σύμπτωση. και βεβαιως τηρήθηκαν ολες οι νομιμες διαδικασιες. Αλλά ένα ηθικο ζήτημα δεν υπάρχει ???? 

ΥΓ :  Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.