Σελίδες

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Νεκροί από πανδημία - πορεία εμβολιασμών: Ενδιαφέρουν κανέναν;


324.000 δεν έκαναν την τρίτη δόση και έχασαν το

πιστοποιητικό εμβολιασμού - Ελάχιστοι νέοι εμβολιασμοί στους άνω τους 60, παρά τα πρόστιμα - Πάνω από 3.500 οι θάνατοι από την αρχή της χρονιάς! - Η κυβέρνηση αποφασίζει …αποκλιμάκωση των μέτρων!

Για αποκλιμάκωση της πανδημίας εξακολουθεί να κάνει λόγο η κυβέρνηση, ενώ τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, από τη στιγμή που το Μαξίμου έθεσε ως «δόγμα» «πρώτα η οικονομία», υποβαθμίζουν συνειδητά το πρόβλημα.

Ορισμένα μόνο στοιχεία είναι εντυπωσιακά:

- Από τις αρχές του χρόνου έχουν πεθάνει από covid-19 πάνω από 3.500 άνθρωποι! Μέσα στον Φεβρουάριο, οι νεκροί από την αρχή της πανδημίας θα ξεπεράσουν τους 25.000!

- Την Δευτέρα απώλεσαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού 324.000 πολίτες, καθώς αν και έχουν κάνει τις δυο πρώτες δόσεις, δεν έκαναν την τρίτη, παρά την παρέλευση επταμήνου!

- Στους άνω των 60 ετών οι εμβολιασμοί ούτε μετά την επιβολή προστίμου προχωρούν!

- Οι αρμόδιοι αποφεύγουν να δίνουν στοιχεία χρήσιμα για να βγάλουμε συμπεράσματα- το έχει θέσει ακόμα και ο καθηγητής Μανώλης Δρεττάκης.

Από τη στιγμή όμως πχ που τα πρόστιμα στους άνω των 60 δεν αποδίδουν, δεν θα πρέπει να υπάρχει ένα σχέδιο; Πχ χρησιμοποιείται καθόλου η πρωτοβάθμια υγεία; Τι σχέδιο υπάρχει για να πειστούν πολίτες που δεν έκαναν την τρίτη δόση να την κάνουν; Και πώς, σε αυτό το πλαίσιο, η πολιτεία –με τη «συνδρομή» είναι αλήθεια κάποιων επιστημόνων- προχωρά σε αποκλιμάκωση των μέτρων;

Πάσα εξήγηση δεκτή-αν και χωριό που φαίνεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.