Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Έκτακτη συνάντηση με τον πατριάρχη θα ζητήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την προειδοποίηση του Άδωνι


Επείγουσα συνάντηση με τον πατριάρχη είναι έτοιμος να ζητήσει ο αρχηγός του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος μετά την προειδοποίηση του Άδωνι Γεωργιάδη από το βήμα της Βουλής ότι θα τον… τιμωρήσει ο Θεός!

Η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Άδωνις στο ΚΙΝΑΛ επικαλούμενος τα Θεία, με αφορμή την κριτική που του άσκησαν βουλευτές του κόμματος για τις πληθωριστικές πιέσεις στην οικονομία και το κύμα ακρίβειας, προκάλεσε άγχος στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι τον αδικεί επειδή δεν έχει ενημερωθεί για την ειδική πλατφόρμα που καταγράφονται οι τιμές «και την αδικία δεν την θέλει ο Θεός».

Μετά από αυτή την προειδοποίηση ο αρχηγός του ΚΙΝΑΛ αναμένεται επίσης να επιδιώξει να συναντηθεί με τον μουλά Ομάρ και τον Δαλάι Λάμα, για να έχει και τα νώτα του καλυμμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.