Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Και η «βρόχα» μεταξύ ΝΔ-ΚΙΝΑΛ «έπεφτε ράιτ θρου»

 


Όρεξη να έχουμε και θα παρακολουθήσουμε πολλά επεισόδια ακόμα μεταξύ της σύγκρουσης που έχει ανοίξει μεταξύ της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής.

Όρεξη να έχουμε και θα παρακολουθήσουμε πολλά επεισόδια ακόμα μεταξύ της σύγκρουσης που έχει ανοίξει μεταξύ της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής.

Μέχρι το επόμενο, λοιπόν, επεισόδιο αξίζει να σημειωθεί πως για την ώρα «ψάχνει» απάντηση το αίτημα που έχει διατυπωθεί από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής για τις συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη. Το γνωστό ζήτημα που έχει προκύψει, καθότι ο νέος αρχηγός της Χαριλάου Τρικούπη δεν είναι βουλευτής. Θέμα που πήρε διαστάσεις όταν ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας αρνήθηκε να συνεδριάσει η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ την ημέρα που θα μιλούσαν οι πολιτικοί αρχηγοί κατά την πρόσφατη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζήτημα ετέθη από τον Πρόεδρο της Βουλής κατά την σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων ενώ στην Ολομέλεια εξελισσόταν η άγρια σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και ΚΙΝΑΛ για την ακρίβεια. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων ανέπτυξαν τις θέσεις τους με τον πρόεδρο της Βουλής να επισημαίνει πως η τελική απόφαση θα ληφθεί από τον ίδιο. 

 https://www.ieidiseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.