Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : 630.000 ευρώ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Παραλίμνιο


Υπεγράφη  η Σύμβαση κατασκευής του κτηρίου αποδυτηρίων του Δημοτικού Γηπέδου Παραλιμνίου,Προϋπολογισμού Μελέτης 630.000,00€.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II».

Ο Δήμος Εμμ. Παππά όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση επενδύει  στην κατασκευή-αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Το έργο θα ξεκινήσει μέσα στο Φεβρουάριο.

«Εργo ουσίας η απόκτηση μίας τέτοιας υποδομής»

  Την ευχάριστη είδηση σχολίασε ο πρόεδρος του Απόλλων Παραλιμνίου Δημήτρης Κεραμάρης ο οποίος δήλωσε στο «Σ.Θ.» τα εξής:

Περιμέναμε διακαώς την υλοποίηση αυτού του έργου τέσσερα χρόνια. Είναι πολύ σπουδαίο ότι δρομολογήθηκε και θα ξεκινήσει να υλοποιείται μέσα σε αυτό το μήνα. Νοιώθουμε ότι αποκτούμε ένα σύγχρονο σπίτι, βάσεις για να συνεχίσουμε την πορεία μας. Υστερούσαμε όλα αυτά τα χρόνια στα αποδυτήρια, δηλαδή τις εγκαταστάσεις άθλησης των ποδοσφαιριστών μας. Τώρα πλέον και αυτή η υστέρηση θα καλυφθεί. Η απόκτηση νέων αποδυτηρίων θα βοηθήσει και αγωνιστικά την ομάδα μας κάτι που εκτιμώ ότι θα φανεί στο μέλλον ακόμη περισσότερο.

Δ.Ν.

 https://sertharros.gr/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.