Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Αθανατο SERRAISTAN


 

 

 

 Έχεις προσέξει ( μου είπε ο σμπίρος )  οτι εδώ και πολύ καιρό ¨΄έχουν εξαφανιστεί ¨¨ οι αντιδράσεις για την εγκατάσταση προσφύγων στις δομές των Σερρών και της Σιντικής ????

Πριν να απαντήσω ( συνέχισε ). Όλα τα θαύματα κρατάνε τρεις μέρες λέει ο θυμόσοφος λαός και στο όλο θέμα πάει γάντι. Διότι το χρήμα των προσφύγων ( έστω και μέσω της επιδότησης από το Ευρωπαϊκό ταμείο ) έχει ¨¨ζεστάνει ¨¨ τις αγορές των Σερρών και του Σιδηροκάστρου και όχι μόνο . Διότι και τρώνε και πίνουν και ρούχα και διάφορα άλλα πράγματα χρειάζονται και ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη . Επικουρικά μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα στις δύο δομές απασχολούνται πάνω από 200 άτομα . 

Και θυμάμαι οτι κάποτε κάποιοι μαζευόταν έξω από τα σχολεία και κάναν και μαζώξεις διότι λέει φοβόταν μήπως κολλήσουν αρρώστιες από τα προσφυγόπουλα .Ενω τώρα που κάποιοι ¨¨παρέχουν υπηρεσίες  ¨¨ στους πρόσφυγες και έρχονται σε καθημερινή επαφή μαζί τους δεν υπάρχει φόβος .

Σε λίγο βλέπω  αν πάρουν καμιά απόφαση να μεταφέρουν τις δομες σε άλλη πόλη. Να οργανώνονται διαδηλώσεις για να τις κρατήσουν εδω. Αθάνατο SERRAISTAN 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.