Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Αθάνατο SERRAISTAN

 

 


 

 

 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την επιλογή από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή

 

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Ο Γιώργος Ανδρέου νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ Ρίζος μιλώντας στην εκπομπή της Μαριας Ναβαλη στο ΔΙΚΤΥΟ . Η μέχρι πρότινος καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ κ Καλλιόπη Ευαγγελίδου δεν ψηφίστηκε από κανέναν σε ότι αφορά την υποψηφιότητας της. Και ανατρέχω στο πρόσφατο παρελθόν όταν όλο το περασμένο καλοκαίρι κάποιοι εκ των μελών του διοικητικού συμβουλίου και της δημοτικής αρχής. ¨¨Έχυσαν τόνους μελανιού ¨¨ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκθειάζοντας την προσφορά της κ Ευαγγελίδου η οποία (σύμφωνα με αυτα που έλεγαν και έγραφαν )  με τις παραστάσεις που ανέβασε στο ΔΗΠΕΘΕ μας έβαλε ως πόλη στον πανελλαδικό καλλιτεχνικό χάρτη .Τα λόγια είναι περιττά .Καληνύχτα αθάνατο SERRAISTAN 

5 σχόλια:

  1. Γιατί θεωρείται αναντικατάστατη ? Τζάμπα ήτανε ? Δεν πρέπει να πάει και κάποιος άλλος που θα προσφέρει αντίστοιχα ? Τόσα χρόνια δοκιμάστηκε αρκετά, πληρώθηκε πάρα πολύ καλά και για παραγωγές που έκανε. Φτάνει . Ελεος τώρα που θα την λυπηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα ένας νέος άνθρωπος να γίνετε υποχείριο. Κρίμα που δεν υπάρχει αξιοκρατία. Κρίμα που ένας πρόεδρος οργανισμού και τα μέλη δεν έχουν λόγο για την επιχείρηση που διευθύνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδείς αναντικατάστατος. Τόσα χρόνια πληρωνόταν αδρά και ως πρόεδρος και ως ηθοποιοός σε παραγωγές. Μην τρελαθούμε τώρα. Πιστεύω να δημοσιευθεί και να μην πάει στο κάδο ανακύκλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέβη και αυτό: Η αναγγελία πρόσληψης έγινε πριν ξεκινήσει η διαδικασία προκήρυξης της θέσης... από την "ενιαία" πλέον αυτοδιοικητική αρχή ... προς τι η κριτική ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουδείς αναντικατάστατος. Ο καινούργιος καλλιτεχνικός διευθυντής εξίσου παρα πολύ καλός , αξίζει να του δωθεί η ευκαιρία για να δοκιμαστεί εξίσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.