Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : ¨¨Ορατότης μηδέν ¨¨ ..στην αντιπολίτευση


 

 

 

 

 Μπαίνουμε αισίως στην τρίτη χρονιά της θητείας της δημοτικής αρχής ( η 8η του Δημήτρη Νότα στον δημαρχιακό θώκο ) και στον δήμο Εμμανουήλ Παππά το τοπίο παραμένει ομιχλώδες στον χώρο της αντιπολίτευσης .Λίγο μετά τις εκλογές του 2019 ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βαγγέλης Δεδουσης επιβεβαίωσε όλους όσους έλεγαν προεκλογικά οτι αν χάσει θα φύγει .Από την άλλη επισημοποιήθηκε  το πολιτικό φλέρτ Νότα -Μπάλτσιου με την παράταξη του 2ου να προσχωρει με δόξα και τιμη στην παράταξη του δημάρχου. Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στον μύλο και αποχωρήσεις είχαμε από την παράταξη Τσούκαλου και κινήσεις είχαμε διεύρυνσης . Αλλά η κατάσταση δείχνει να έχει βαλτώσει. Καθώς ο επικεφαλής ( αν και έμπειρος και με χρόνια στα της τοπικης αυτοδιοικησης ) δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τα ¨¨βαρίδια ¨¨ εντος της παράταξης. Τα οποία βέβαια κληρονόμησε ( για να μην τον αδικούμε )  .Ήδη κάποιοι εκ της παράταξης  βλέπουν και αλλού , ενω και πολλοί στους οποίους έγινε προσέγγιση αρνήθηκαν .

Επίσης δεν πρέεπι να διαφευγει οτι προ μηνών υπήρξαν μια κίνηση για την δημιουργία νέας παράταξης με στόχο να απορροφήσει ¨¨τα ορφανα ¨¨ της παράταξης Μπάλτσιου η οποία όμως έμεινε ως σκέψη. Εσχάτως φήμες αναφέρουν οτι υπάρχει μια νέα κίνηση η οποία όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα τλεσφορήσει .

Είτε έτσι είτε αλλιώς όλα δείχνουν οτι πάμε σε μια εκλογή με τρεις .Την παράταξη της Λαικης Συσπείρωσης .Τον τωρινο δήμαρχο Δημήτρη Νοτα και μένει να δούμε αν ο Χρήστος Τσούκαλος θα επιχειρήσει να ηγηθει γνωρίζοντας εκ των προτέρων οτι θα χάσει 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.