Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

ΚΕΔΗΣ : Κύκλος διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία»

 


 
 
 
 
 
13 Ιανουαρίου 2022, 15:00 - 16:00
Ομιλητής π. Βασίλειος Μπέμπης
Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00 – 16:00, θα πραγματοποιηθεί η 6η ομιλία του κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία», τα οποία επιμελείται και συντονίζει ο Ομ. Καθηγητής της Χειρουργικής π. Δημήτρης Λινός.
Την ομιλία με θέμα «Η συμβολή του Αγ. Ειρηναίου στην Ορθόδοξη θεολογική κατανόηση της πνευματικής υγείας», θα πραγματοποιήσει ο π. Βασίλειος Μπέμπης, Διδάκτωρ Θεολόγος, Εφημέριος στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Πανεπιστημίου του Harvard.
Ο κύκλος των μαθημάτων διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Prolepsis, σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος και τελεί υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Ενημερωθείτε για την πρωτοβουλία και παρακολουθήστε ζωντανά τις ομιλίες στο www.healthandreligion.gr
Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι εφημερίδες της Διασποράς «Εθνικός Κήρυκας» και «National Herald» και η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος είναι χορηγοί επικοινωνίας των μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.