Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Κάποιος να πει στην πρόεδρο οτι η ιστοσελίδα .........¨¨δεν ενημερώνεται ¨¨¨

 


Μια από τις δράσεις που προγραμμάτισε ο δήμος Σερρών στα πλαίσια εορτασμού των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 ήταν και η δημιουργία ιστοσελίδας .Η  οποία στοίχισε 3.800€ και δόθηκε με ανάθεση από την ΚΕΔΗΣ. Στον νέο διαδικτυακό χώρο σύμφωνα με την σχετική τότε ανακοίνωση του Δήμου Σερρών, «θα παρέχεται διαρκής και άμεση ενημέρωση με αναλυτικές πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Σερρών κατά την εμβληματική αυτή χρονιά». Η ιστοσελίδα ανέβηκε στις 18 Ιουνίου

Όποιος λοιπόν κάνει τον κόπο να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα θα διαπιστώσει οτι ο χρόνος σταμάτησε εδω και πολλούς μήνες . Καθώς δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση .Απουσιάζει η αναφορά για την επίσκεψη στις Σέρρες της προέδρου του 2021 Γιάννας Αγγελοπουλου .Απουσιάζουν αναφορές για τις τελετές αδελφοποιήσης του δήμου Σερρών με τον δήμο Κασσανδρας ( έγιναν δύο μια στις Σέρρες και μια στην Κασσανδρα .Απουσιάζει η είδηση οτι έγινε δεκτή από την επίσημη πολιτεία η πρόταση του δήμου Σερρών και αποδόθηκε ο τίτλος του υποστρατήγου στον Εμμανουήλ Παππά. Επίσης απουσιάζουν οι ειδήσεις από τις θεατρικές παραστάσεις και τις διάφορες εκθέσεις που διοργανώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα  ( τελευταιους δύο μήνες )

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλάζη μπορεί να ενημερώσει τους Σερραίους δημότες τι ακριβώς συμβαίνει 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.