Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Ανεξέλεγκτη ¨¨¨η δράση ........¨¨πνευματικών ¨¨, ιερέων και μοναχών


 

 

 

Δεν χαρίστηκε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου     Παναγιώτης Καρίπογλου ο οποίος σχολιάζοντας τους εκατοντάδες θανάτους από κορονοιο στην ΠΕ Σερρών και τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά ανεμβολιάστων .Τόνισε οτι δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας ¨¨πέφτουν θύματα ¨¨ της ανοησίας ιερέων , μοναχών και πνευματικών ( οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι και χαμηλού μορφωτικού επιπέδου ) η δράση των οποίων όπως σημείωσε είναι ανεξέλεγκτη παρά τις προσπάθειάς των τοπικών ιεραρχών  που με δημόσιες παρεμβάσεις έχει ταχθει υπέρ του εμβολιασμού. .

1 σχόλιο:

  1. Kαλά που μιλάει ευθαρσώς και δεν χαϊδεύει κανέναν γιατί δεν σκέφτεται το πολιτικό κόστος ο κ. Καρίπογλου. Ολοι οι άλλοι κάνουν πολιτικά παιχνιδάκια για τα ψηφαλάκια. Σαν δεν ντρέπνονται. Δεν θέλουν να τα βάλουν με την εκκλησία για να μην γίνουν κακοί με τους τοπικούς ιερείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.