Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Μαρία Αραμπατζή : «Το κεφάλαιο Τηλεόραση δεν έχει κλείσει για εμένα»!

 


Μία πολύ-πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε

προσφάτως η Διευθύντρια του «Δίκτυο Τηλεόραση» , Μαρία Αραμπατζή. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μιλώντας στον Ιορδάνη Ξανθόπουλο και στο περιοδικό ΜΕΤΑmagazino μοιράζεται με τους αναγνώστες τις αναμνήσεις της από τα χρόνια, που η ίδια εργαζόταν σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, όπως ο ANT1, το Mega, ο Alpha και η ΕΡΤ : «Κρατώ μόνον καλές αναμνήσεις από όλα τα μαγαζιά που πέρασα! Ευγνωμονώ τους ανθρώπους, που με εμπιστεύθηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σε όλες μου τις δουλειές είχα μεράκι για αυτό που έκανα . Δεν λειτουργούσα ποτέ …διεκπεραιωτικά . Ζητούσα να μου πουν τα λάθη μου για να τα βελτιώσω και δεν ξέχασα ποτέ ότι η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα και απαιτεί σεβασμό», λέει η Μαρία Αραμπατζή.

Σε άλλη στιγμή της ίδιας συνέντευξης, η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία συν τοις άλλοις έχει και πτυχίο Νομικής, ρωτήθηκε για το πόσο άλλαξε τη ζωή της ο ερχομός του γιου της  : «Η ζωή μου άλλαξε κατά 180 μοίρες! Τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο. Όλα και όλοι έχουν πλέον την αναφορά τους στην ύπαρξη του. Ξέρω ότι είναι κοινότοπο αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθινό!», απαντά η ίδια εμφανώς συγκινημένη.

Αινιγματική και συνάμα πολύ ενδιαφέρουσα και η απάντηση, που δίνει η Μαρία Αραμπατζή στο ερώτημα του δημοσιογράφου, εάν υπάρχει στο μυαλό της η επιστροφή σε έναν πανελλήνιας εμβέλειας πανελλαδικό σταθμό για την παρουσίαση κάποιας εκπομπής ή για κάτι άλλο: «Επειδή πάντοτε ήμουν ειλικρινής, όταν με ρωτούσαν γιατί δεν με «βλέπουν πια στην τηλεόραση» το ίδιο θα κάνω και τώρα! Η τηλεόραση έχει αλλάξει πολύ από τότε που εγώ ήμουν στην πρώτη γραμμή. Πολλά ξενόφερτα τηλεοπτικά προϊόντα κατακλύζουν τις οθόνες με τους Διευθυντές Προγραμμάτων να επιλέγουν πολλές φορές με στοιχεία «reality» τους παρουσιαστές.  Μέσα σε αυτά τα χρόνια,  είχα δύο(2) πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις από εταιρείες παραγωγής και κανάλια, που δυστυχώς λόγω budget δεν προχώρησαν. Ασφαλώς και δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό για εμένα…!»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.