Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο δήμαρχος τους ...¨¨¨¨ξεγύμνωσε ¨¨¨


  

 

 

Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το δημοτικό συμβούλιο Εμμανουήλ Παππά με θέμα την γνωμοδότηση για την πρόταση εταιρείας να κατασκευάσει φωτοβολταικο πάρκο σε ορεινή περιοχή μεταξύ των χωριών Νέου Σουλίου και Αγίου Πνεύματος . Και πράγματι είχαμε το πολιτικό στριπτίζ κάποιων .Καθώς  όλο το προηγούμενο διάστημα σε πηγαδάκια και σε δημόσιες τοποθετήσεις του ( κάποιοι ) κατηγορούσαν ( τον δήμαρχο )  οτι είναι συνομιλητής, ( και μάλιστα με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ) με την εταιρεία και οτι ήταν αυτός ( επικαλούμενοι και την επαγγελματική ιδιότητα του δημάρχου ) που έφερε την εταιρεία .Χθες λοιπόν ο δήμαρχος διαψεύσε  όσα διέδιδαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα αφού  ήταν κάθετα αρνητικος στο φωτοβολταϊκό πάρκο καθως εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την επιβάρυνση που θα προκαλέσει στις πηγές πόσιμου νερου .Σε αντίθεση κάποιοι εκ των κατηγορων του ( για διαπλοκη με την εταιρεια ) εμφανίστηκαν βασιλικότεροι της εταιρείας ( ψηφίζοντας με δύο χέρια ναι στην εγκατάσταση ) .Και πλέον το εύλογο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι ποιος τελικά συνομιλεί με την εταιρεία ( αν ισχύουν τα όσα διέδιδαν ) αυτός που είναι αρνητικός στο αιτημα της η  αυτοι που είναι θετικοι . Ενω αν και δύσκολο σε δεύτερο χρόνο κάποιοι πρέπει να βρουν το θάρρος  να ζητήσουν μια συγνώμη από τον δήμαρχο 


3 σχόλια:

  1. Μακάρι να είχαμε έναν Δήμαρχο σαν τον Κύριο Νότα και στην Πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ρε Νότα, βάλε υποψηφιότητα στις Σέρρες να πάρεις το Δήμο , να δούμε το χαμόγελο του Χρυσάφη, και το κλάμα στο Δήμο σου, γιατί μόνο όταν χάσεις κάτι το εκτιμάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νότας απλά δεν μπορεί στην πόλη. Άλλο μικρός δήμος κι άλλο πόλη. Γυναίκα θα είναι αντίπαλος του Χρυσσαφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.