Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οποιος διαφωνει είναι ανόητος


 

 

 

 Όταν κάτι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση και ειδικά όταν το ίδιο λέγεται από πολλούς ( σύμφωνα με την επικρατούσα λογικη ) είναι άποψη και πιθανόν σωστό . Παρατηρώ λοιπόν εσχάτως οτι κάποιοι εκ των τοπικων μας ταγών στις δημόσιες τοποθετήσεις τους όταν ερωτώνται από τους δημοσιογράφους να σχολιάσουν την άποψη όσων διαφωνούν με τα πεπραγμένα τους ( η τα λεγόμενα τους ) τους χαρακτηρίζουν ανόητους . Έχουμε λοιπόν μια εξέλιξη διότι παλιότερα οι διαφωνούντες χαρακτηριζόταν εμπαθείς και κακοπροαίρετοι Και βεβαίως θα συμφωνήσω μαζί τους ότι η πλέμπα είναι ανόητη όχι μια αλλά δύο .Καθώς και τους ψηφίζει και τόσα χρόνια καταπίνει αμάσητα όλα όσα κάνουν Έ...δεν θα σηκωθούν ( τώρα ) τα ποδάρια να χτυπήσουν το κεφάλι ...και να θέλουν να έχουν άποψη .Ήμαρτον που θα λεγε και ο Γεωργίου 

 ΥΓ : Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.