Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Συνεχίζουμε να αρνουμαστε να δούμε την αλήθεια


 

 

 

 Όποιος κάνει τον κόπο να παρακολουθήσει για κάποιες συνεχόμενες ημέρες την πορεία των εμβολιασμών για τον COVID στις Σέρρες . Θα διαπιστώσει οτι παρά τους συγκρατημένους πανηγυρισμούς κάποιων εκ των υπευθύνων . Το ισχυρό αντιεμβολιαστικο κίνημα παραμένει ισχυρό και αντιστέκεται παρά τους εκατοντάδες θανάτους  .Από τους 1000 , 1200 εμβολιασμούς περίπου που γίνονται καθημερινά μόλις οι 180 με 230 είναι με την πρώτη δόση . Για αυτό και ένα χρόνο και κάτι που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί φτάσαμε στις 89.660 αν και επιβλήθηκαν και τα μέτρα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς και στους ανω των 60.

Το μόνο ενθαρρυντικό οτι υπάρχει μεγάλη προσέλευση για την τρίτη δόση .Καθώς μόλις σε 4 μήνες που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί φτάσαμε  στις 63635 που μας κατατάσσει στην πρώτη εξάδα πανελλαδικά ( εκτός λεκανοπέδιου και Θεσσαλονικης )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.