Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Σερρών : Πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία στα Κ.Δ.ΑΠ


Η νέα μετάλλαξη του Covid 19 σε συνδυασμό με τη δια ζώσης έναρξη των σχολείων, μετά το πέρας των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πρέπει να εφιστήσει την προσοχή των παιδιών, των γονέων και των παιδαγωγών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) στην πιστή τήρηση των κανόνων και των μέτρων, ώστε να δημιουργηθεί ένα αποτελεσματικό δίχτυ προστασίας από την πανδημία και να διασφαλιστεί η Υγείας μας.
Πιο συγκεκριμένα κατά την είσοδο των παιδιών στους χώρους των Κέντρων απαρέγκλιτη είναι η χρήση μάσκας καθώς και η επίδειξη αρνητικού Self Test.
Επίσης σημαντικό κρίνεται οι γονείς να κρατούν τα παιδιά στο σπίτι όταν αυτά εμφανίζουν κάποιο σύμπτωμα όπως μπούκωμα, καταρροή, βήχα, δέκατα κτλ.
Καλούμαστε όλοι να τηρούμε πιστά τις οδηγίες και τις συμβουλές της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για να παραμείνουμε υγιείς.
Ευχές από καρδιάς για καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ευημερία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.