Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Συνεχίζεται το πάρτι των επετειακών εκδηλώσεων και το 2022


 

 

 

 

Το 2021 που έφυγε αν το ξεχάσατε ήταν χρονιά αφιερωμένη στα 200 χρόνια της από την επανάσταση του 1821 . Πλήθος των εκδηλώσεων με το κιτς στις περισσότερες να θριαμβεύει διότι η ποιότητα και η κονόμα δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις αν γίνομαι αντιληπτός .Ομως αν νομίζετε τελειώσαμε κάνετε λάθος. Καθώς επειδή το μήνυμα δεν έγινε από όλους αντιληπτό θα συνεχιστούν και το 2022 .Αν όμως ανησυχείτε οτι κάποια στιγμή θα τελειώσουν .Μην αγχώνεστε γιατί το 2022 είναι τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή και όπως μαθαίνω προγραμματίζονται πλήθος νέων εκδηλώσεων . Διότι όπου υπάρχει πόνος για την πλέμπα για τους ξύπνιους υπάρχουν ευκαιρίες 

    ΥΓ : Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.