Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Σέρρες : Μηχανικους αποφοίτους ΤΕΙ ( με 10+3 χρόνια επαγγελματικης εμπειρίας ) αναζητά η ΑΝΕΣΕΡ


 

 

 

 

 Την πρόθεση σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου (Σ.Μ.Ε) με συνολικά δύο (2) άτομα για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΑΝ.Ε.ΕΣΕΡ Α.Ε στο πλαίσιο υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης: Υποστήριξη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Βισαλτίας για την επίβλεψη έργων»

 

 Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Η χρονική διάρκεια των συμβάσεων των συνεργατών μπορεί να είναι και μικρότερη του χρόνου υλοποίησης του έργου. Ενδεχόμενη παράταση του έργου δύναται να συμπαρασύρει και τη διάρκεια της σύμβασης

 Η συνολική αμοιβή για τη χρονική διάρκεια της σύμβασης προσδιορίζεται έως 19.000,00€/ στέλεχος πλέον του νόμιμου ΦΠΑ 24% (συμπεριλαμβανομένων και των ασφαλιστικών εισφορών και πάσης φύσεως φορολογικών και άλλων επιβαρύνσεων υπέρ του Δημοσίου ή οποιουδήποτε τρίτου).

 Δίπλωμα Μηχανικού (Δομικών έργων ή έργων υποδομής) Τεχνολογικής
Εκπαίδευσης (ΤΕΙ) ή ισότιμος τίτλος σπουδών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας
Γενική Επαγγελματική Εμπειρία τουλάχιστον δέκα (10) ετών στο αντικείμενο της ειδικότητας
Ειδική Επαγγελματική Εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών στη διαχείριση
δημοσίων έργων (μελέτες δημοσίων έργων ή/και παρακολούθηση δημοσίων
έργων)

 


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Σύναψη ΣΜΕ στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Βισαλτίας

1 σχόλιο:

  1. '' Φωτογραφε βγάλε μια φωτογραφια''.... Ωραίο και δηκτικό τραγούδι...Σαν την ΔΕΠΚΑ που θέλει δικηγόρο με εμπειρία ακριβώς 25 χρόνων. Ρε ουστ κατσιβελοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.