Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Δήμος Σιντικής: Μεγάλη ανταπόκριση στη δράση “Πάγκος Αλληλεγγύης”

 


Θερμή είναι η ανταπόκριση των κατοίκων Σιντικής στη πρωτοβουλία του Δήμου «Πάγκος Αλληλεγγύης» όπου στήθηκαν πάγκοι στις λαϊκές αγορές χθες της Ροδοπόλεως και σήμερα του Σιδηροκάστρου με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και κάθε λογής προϊόντα, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Παραγωγοί, έμποροι και καταναλωτές, τοποθετούν τα προϊόντα τους στον «Πάγκο Αλληλεγγύης» προκειμένου στη συνέχεια να διατεθούν στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Ροδοπόλεως για να διανεμηθούν βάση των αναγκών που υπάρχουν, αλλά και στη Μαθητική Εστία Σιδηροκάστρου, όπου θα γίνει η διαλογή και η μεταφορά τους προς τους ασθενείς οικονομικά συνδημότες μας.

Συντονιστής της προσπάθειας είναι ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Λεωνίδας Λεωνάκης, ο οποίος τόνισε πως στόχος είναι αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών, σε μόνιμη βάση , ώστε να καταπολεμηθεί η ανέχεια που χτυπάει την πόρτα της περιοχής. Όταν υπάρχει ανιδιοτελής αγάπη και συμπαράσταση μπορούμε να πετύχουμε θαύματα» είπε χαρακτηριστικά.

 https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.