Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η Αντιμισθια αυτοδιοικητικου και ο πρόθυμος υπάλληλος


 

 

 

 

Τα κουκιά σε οργανισμούς δημοσίου συμφέροντος σε ότι αοφρα τις αμοιβές ( αντιμισθίες των αιρετών )  είναι μετρημένα καθότι υπάρχει και νομικό πλαίσιο το οποίο καθορίζει ποιος και με πόσα αμείβεται .Όμως σε όλα υπάρχει τρόπος να παρακάμπτονται οι νομικές αγκυλώσεις .Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος το εμπόδιο να λαμβάνει αντιμισθία αποτυχών υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ( που διορίστηκε σε θέση ) .Βρέθηκε τρόπος να ξεπεραστεί καθότι πρόθυμος υπάλληλος δέχτηκε να λαμβάνει κάποια εξτραδακια για υποτιθέμενες υπηρεσίες που παρέχει και  τα χρήματα να καταλήγουν στην τσέπη του πολιτικού του προϊσταμένου. Τώρα βέβαια ( επειδή όλα είναι δούναι και λαβείν ) το ερώτημα που τίθεται ποιο είναι το αντάλλαγμα που εδόθη στον πρόθυμο υπάλληλο 

 

ΥΓ :  Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.