Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Δήμος Σιντικής : ¨¨Ολα δείχνουν ¨¨ Λούγγο


 Μπήκαμε στο δεύτερο μισό της θητείας των δημοτικών αρχών και πλέον ο χρόνος άρχισε να πιέζει τους επίδοξους υποψηφίους δημάρχους στον δήμο Σιντικής .

Ο Ιωσηφ Παναγιωτίδης προσπαθεί να ενισχύσει την παράταξη του καθώς  οι υποψήφιοι που είχε στις εκλογές του 2019 δεν φτάνουν για να περάσει την πόρτα του πρωτοδικείου .

Η Ολγα Φυταγκουρίδου δεν θα είναι υποψήφια και οι προσπάθειες του κ Μουμτζίδη που εδω και μήνες εκδήλωσε ενδιαφέρον να ηγηθεί φαίνεται να εξανεμίζονται καθως βρίσκει πολλές κλειστές πόρτες .

Το ενδιαφέρον του πρώην υποψήφιου περιφερειακου συμβούλου κ Δεβελάσκα να είναι υποψήφιος δήμαρχος μάλλον θα παραμείνει σε επίπεδο προθέσεων καθώς επι της ουσίας μέχρι στιγμής δεν υπάρχει γόνιμο έδαφος .

Με αυτά και με κείνα λοιπόν όλα δείχνουν οτι μόνο ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης ( στο δημοτικό συμβούλιο ) Ζήσης Λούγγος μπορεί να  αποτελέσει το αντίπαλον δέος της δημοτικής αρχής .Βέβαια ο κ Λούγγος ( που εδω και καιρο είχε αποφασίσει να αποσυρθει )  για να κάνει 2η προσπάθεια το 2023 έχει θέσει κάποιους όρους στους υπόλοιπους της αντιπολίτευσης. Με πρώτη και βασικότερη να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.