Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Δήμος Σερρών : Ικανοποιήση των κατοίκων για την έναρξη έργων στην περιοχή Σιγής


Με δελτίο τύπου η συντονιστική επιτροπή των κατοίκων της περιοχής Σιγής εκφράζει την ικανοποίηση της  <<
για την ενεργοποίηση του Δήμου κ την έναρξη κάποιων έργων  και εργασιών στην περιοχή Σιγής έστω προσωρινών και αποσπασματικών.>>

Παράλληλα τονίζει οτι  <<   Θα παραμείνουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας καθώς και έτοιμοι να επιδοκιμάσουμε κάθε κίνηση θετική προς αυτήν την κατεύθυνση.>>

 ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συντονιστική επιτροπή  εκφράζει την αρχική ικανοποίηση της για την ενεργοποίηση του Δήμου κ την έναρξη κάποιων έργων  και εργασιών στην περιοχή Σιγής έστω προσωρινών και αποσπασματικών.

  Οι ενέργειες των κατοίκων, μετά από την δημόσια ανάδειξη των διαχρονικών προβλημάτων της περιοχής (οδοστρωσία, ασφαλτοστρώσεις αποχετεύσεις λυμάτων και ομβρίων, πρόσβαση στα σχολεία, κοινόχρηστοι χώροι, πάρκα,αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ) έχουν μία πρώτη ανταπόκριση.

  Σκοπός είναι η περιοχή να αποκτήσει σε όλη της την έκταση, τις υποδομές που απαιτούνται και προγραμματίστηκαν από τον Δήμο με την ένταξη στο σχέδιο ώστε να υπάρχει αξιοπρεπής διαβίωση όμοια με τους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης


  Ως κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούμε στενά την εκτέλεση των έργων και των εργασιών όσον αφορά την καλή εκτέλεση τους και φυσικά τον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων της δημοτικής αρχής για την περιοχή.

  Είμαστε σταθερά ενωμένοι  στην άρση της υποβάθμισης της περιοχής και θα προβάλουμε τα προβλήματα μας για μια ομαλή διαβίωση με προοπτική την ενσωμάτωση μας στον σχεδιασμό της "έξυπνης πόλης¨" Θα παραμείνουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας καθώς και έτοιμοι να επιδοκιμάσουμε κάθε κίνηση θετική προς αυτήν την κατεύθυνση.

Για την Συντονιστική Επιτροπή των  κατοίκων  
Απόστολος Μπαρμπούτης 
Αγάπη Γεωργιάδου
Γιάννης Μυλωνόπουλος
Ολγα Αναγνωστίδου
Αλέξανδρος Στόϊκος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.