Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Πανσερραικος : (Χ) ορταστικη πρεμιέρα με Βόλο


Χορταστικό ματς έγινε στις Σέρρες, με τον Κανίς να δίνει το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό με σουτ στο 24', ενώ τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Μαρκιόνι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ. Στο 31' ο Ολυμπιακός Βόλου με σουτ του Κουντουριώτη έφερε το ματς στα ίσια και ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των πρώτων 45 λεπτών ο Μπάτροβιτς έκανε την ανατροπή βάζοντας μπροστά την ομάδα του Βόλου με 1-2. Στο δεύτερο μέρος με τον Κανίς να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 56' ο Πανσερραϊκός βρήκε απάντηση ισοφαρίζοντας σε 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Ζέρης, Μαρκιόνι (80' Καραμπέρης), Κόντσι (68' Μέσι), Ανάκογλου, Πίντο, Κανίς, Κουκόλης (40' Δημητρίου), Φουάσης (46′ Θεοδωρίδης), Κρητικός (68' Τσιμίκας)

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Ναά, Κόλα, Σκοπελίτης (90' Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (90' Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος, Κουντουριώτης (66' Χατζηπιρπιρίδης), Σιαφά (80' Ετογκά)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.