Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Η τέχνη να ακυρώνεις τον δήμαρχο ΄¨¨


 Σαφέστατος για το τι θα γίνει με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΕΥΧΩΝ ήταν ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης 


Δήμος Σερρών : ¨Στον αέρα ¨¨ η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ 

ο οποίος ξεκαθάρισε οτι η υλοποίηση ή μη των εκδηλώσεων θα γίνει αφού ληφθούν υπόψη οι συνθήκες που επικρατούν στις Σέρρες σε οτι αφορά τον κορονοιο.

Από την στιγμή που μίλησε ο δήμαρχος που έχει την ευθύνη και είναι ο επικεφαλής δεν χρειάζεται καμιά επιπλέον τοποθέτηση επι του θέματος από κανέναν .

'Ομως η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ  κ Παλάζη παρενέβη στην εκπομπή της Μαρίας Νάβαλη μιλώντας για το ίδιο θέμα . Σε σχετική ερώτηση λοιπόν της δημοσιογράφου ανέφερε οτι η πιθανότητα ακύρωσης θα ληφθεί με βάση το τι θα ισχύσει σε όλη την Ελλάδα  . Δήλωση που έρχεται σε αντίθεση με αυτή του δημάρχου .

Επίσης η αγαπητή πρόεδρος ξεχναει οτι εδω και μήνες είναι κεντρικη κυβερνητικη απόφαση η λήψη όχι οριζόντιων μέτρων. Αλλα τοπικά ανάλογα με την ένταση της πανδημίας  ανα περιοχή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.