Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Δήμος Σερρών : Επιβεβαιώνει διαψευδοντας τον εαυτό του ο κ Τερζής


 Απαντηση στα όσα υποστήριξε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Νυχτοπάτης  δίνει ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ  κ Βασίλης Τερζής 

Θέμα: Απάντηση στην Ανάρτηση με τίτλο:

«Άμισθοςμε απολαβές 13.000???

Αφου σημειώσουμε οτι οι αποζημιώσεις είναι νόμιμες και εγκεκριμένες από το δημοτικο συμβούλιο και τα διοικητικα συμβούλια της ΚΕΔΗΣ ( αποζημίωση λάμβαναν οι προκάτοχοι και  λαμβάνουν οι διάδοχοι του κ Τερζή )  .

Θα σημειώσουμε οτι ο κ Τερζής στην ουσία διαψευδει τον εαυτό του καθώς στην προηγόυμενη απάντηση του στον κ Νυχτοπάτη ανέφερε Επιπλέον χωρίς να κατείχα 5 χρόνια έμμισθη θέση ή Αντιδημαρχεία,

 Επαναλαμβάνοντας οτι η αποζημίωση είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ . Δεν μπορούμε να αντιληλφθούμε γιατί επιμένει οτι δεν έλαβε αποζημίωση .Διότι και η προσφυγή του στα δικαστήρια γίνεται στην βάση του νόμιμου δικαιώματος του να διεκδικήσει την μηνιαία αποζηξμίωση την οποία πληρώνει όπως οφείλει η ΚΕΔΗΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ  

Ευχαριστώ πολύ για την ανάρτησή σας, χάρη μου κάνετε. Θα σας απαντήσω, διότι τα γραπτά μένουν, όπως σας απάντησα πριν από 16 μήνες για το ίδιο θέμα.

24 Φεβρουαρίου 2020 δημοσιεύσατε την παρακάτω απάντησή μου, δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Υστερόγραφο

Για τον ίδιο λόγο φέτος, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 το Δ.Σ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, στο 7ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, την αποδοχή και ψήφιση Πιστώσεων Αποζημίωσης Προέδρου, Βασίλειου Τερζή, μηνών Μαρτίου 2017 έως και Δεκεμβρίου 2018.


Βασίλης Τερζής Σέρρες, 24 Φεβρουαρίου 2020

Δημοτικός Σύμβουλος


Θέμα: Απάντηση στην Ανάρτηση με τίτλο:

«Κ.Ε.ΔΗ.Σ Αναδρομικά 12.964,26€ στον πρώην πρόεδρο Βασίλειο Τερζή»


Καταρχάς χαίρομαι που για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως ως Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» αναλαμβάνοντας με τιμή και ευθύνη τις παρακάτω εξέχουσες θέσεις δεν έλαβα μισθό, αντιμισθία, αποζημίωση ή έξοδα παράστασης. Επίσης δεν είχα δωρεάν υπηρεσιακό αριθμό τηλεφώνου και φυσικά δε χρησιμοποίησα για τις μετακινήσεις μου υπηρεσιακό αυτοκίνητο.


ΕΝΤETAΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:

Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Σ.Ε.Δ.Ε.)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Επιτροπής Παιδείας

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών (ΔΗ.ΠΕ.Θ.Ε)


Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο τις ανωτέρω θέσεις τις κατέχουν 5 αξιόλογοι συνάδερφοι. Φανταστείτε το χρόνο που έπρεπε να διαθέσω και τις δυνάμεις.

Επίσης διετέλεσα, χωρίς να αμειφθώ με οποιονδήποτε τρόπο:

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :

Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) (2014 - 2017)

ΜΕΛΟΣ:

Οικονομικής Επιτροπής (2014 - 2017)

ΜΕΛΟΣ:

Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών (ΔΗ.ΠΕ.Θ.Ε) (2014 - 2017)


Όσον αφορά στον τίτλο: «Κ.Ε.ΔΗ.Σ Αναδρομικά 12.964,26€ στον πρώην πρόεδρο Βασίλειο Τερζή», κανένα Δ.Σ δε μπορεί να αποφασίσει και φυσικά να μου καταβάλει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ποσά ως πρώην Πρόεδρο.

Το Δ.Σ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα ενέκριναν και ψήφισαν την αποζημίωσή μου ως Προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Η Επίτροπος απόρριψε το ένταλμα διότι δεν είχαν κατατεθεί από την Επιχείρηση και εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο οι ισολογισμοί των ορκωτών λογιστών παρελθόντων ετών. Για τους ίδιους λόγους βέβαια αυτό δεν είχε συμβεί με τους προηγούμενους Προέδρους οι οποίοι και ελάμβαναν κανονικά την αποζημίωσή τους. Σε ενάμιση χρόνο, επί της Προεδρίας μου, περάσαμε 4 ισολογισμούς, με τον τελευταίο να έχει τις λιγότερες παρατηρήσεις. Ως αποτέλεσμα και οι 2 «υπηρεσιακοί» Πρόεδροι μετά τη θητεία μου και η Πρόεδρος της νέας Δημοτικής Αρχής έχουν λάβει κανονικά την αποζημίωση.

Το ποσό που δικαιούμουν από τη στιγμή που ψηφίστηκε έχει εγγραφεί λογιστικά στα Έξοδα της Επιχείρησης και έκτοτε μεταφέρεται με απόφαση του Δ.Σ της ως Π.Ο.Ε. δηλαδή οφειλές παρελθόντων ετών. Αυτό θα γίνεται πάντοτε στην αρχή του κάθε έτους για να δεσμεύεται η αναγκαία πίστωση εκτός και αν με απόφασή του το Δ.Σ τη διαγράψει αιτιολογημένα.

Ο μόνος τρόπος πλέον για να μου καταβληθεί η αποζημίωση που δικαιούμουν είναι με δικαστική απόφαση κατόπιν αγωγής μου.


Υστερόγραφο: Μου κάνει εντύπωση η ελαφρώς ετεροχρονισμένη ανάρτηση, η απόφαση είναι στις 28 Ιανουαρίου 2020 καθώς και η απομόνωση της περίπτωσης μιας και στην ίδια απόφαση υπάρχουν οι οφειλές της Κ.Ε.ΔΗ.Σ και προς άλλους δικαιούχους.



Με τιμή


Βασίλης Τερζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.