Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Δήμος Σερρών : Σαρωτικός και δομικός ανασχηματισμός ενόψει εργων και εκλογών

 


 

 Τα «γκάζια» του Αλέξανδρου Χρυσάφη προς αντιδημάρχους και προέδρους οργανισμων  δείχνουν ότι η απόφαση του για την πραγματοποίηση ευρύτατων αλλαγών στις δομές και τα πρόσωπα είναι ειλημμένη .

 Ο δήμαρχος  μετά από δύο χρόνια έχει πλήρη εικόνα για τα έργα και την ικανότητα όλων καθώς το μπλοκάκι του είναι γεμάτο . Το πλήθος έργων ( ύψους 63 εκατ ) που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα αλλά κυρίως η υλοποιήση τους που θα αφησουν το αποτύπωμα αυτής της δημοτικής αρχής  ο ¨΄ελαχιστος χρόνος ¨¨ μέχρι τις εκλογές του 2023 . Δημιουργουν μονόδρομο για την λήψη πιθανότατα  και αποφάσεων που μπορεί κάποιους να τους δυσαρεστησουν αλλά πλέον θα μείνει όποιος μπορει να κάνει πρωταθλητισμο ( πολύ δουλεια και λίγα λόγια  ) . Όπως διαρρέται   άπαντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και η πολιτικη απαιτεί κρύο αίμα και καθόλου συναίσθημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.