Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Δήμος Βισαλτίας : Ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Στειρώσεων Αδέσποτων Ζώων


Κατά την διάρκεια του προγράμματος στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν κατά της λύσσας και σημάνθηκαν ηλεκτρονικά 131 αδέσποτα ζώα, σκύλοι και γάτες.  Οι στειρώσεις έγιναν δωρεάν, από εξειδικευμένους κτηνιάτρους της VETS IN ACTION, οι οποίοι είχαν προσκληθεί από τον Δήμο Βισαλτίας. Το  πρόγραμμα των στειρώσεων πραγματοποιήθηκε σε δημοτικό κτίριο πλησίον του ΣΜΑ Νιγρίτας, από τις 2 έως και τις 6 Ιουνίου 2021.
Τα αδέσποτα ζώα μεταφέρονταν στο χώρο των στειρώσεων από συνεργείο του Δήμου ή από εθελοντές του  συνεργαζόμενου Φιλοζωικού  Ομίλου Σερρών. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια και συμμετοχή των πολιτών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια όλων θα έχουμε λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους, περισσότερη φιλοζωική συνείδηση και περισσότερους υπεύθυνους ιδιοκτήτες σκύλων ώστε να μην τα εγκαταλείπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.