Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Δήμος Σερρών : Προβολη των δράσεων για το Ελλαδα 1821-2021


Ο Δήμος Σερρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και δράσεων, που οργανώνει για τον εορτασμό της Μεγάλης Επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την κινητοποίηση και συμμετοχή τόσο των μαθητών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, όσο και των Πολιτιστικών Συλλόγων με δικές τους δράσεις και εκδηλώσεις σκοπό να αναδειχθούν τόσο οι προσωπικότητες και τα γεγονότα που συνδέουν τον τόπο μας με την Επανάσταση του 1821 όσο και να αποκτήσουν πληρέστερη γνώση των γεγονότων της τοπικής μας ιστορίας. Ο στόχος αυτός τέθηκε ως προτεραιότητα από την Επιτροπή Ελλάδα 2021 – Σέρρες 2021, που συγκρότησε ο Δήμος μας και υιοθετήθηκε από τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή.

Στο πλαίσιο όλων των ανωτέρω ο Δήμος Σερρών θα προβάλλει όλες τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν μέσω της ειδικής ιστοσελίδας serres2021.gr, που λειτουργεί για την προβολή των επετειακών δράσεων.
Δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί video, εργασίες, εκδηλώσεις κλπ.
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιηθούν έως 10 Ιουνίου προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα τυχόν προγραμματισμένες νέες δράσεις.
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε έγκαιρα ώστε να προβάλλονται από την ιστοσελίδα και να τίθεται υπό την αιγίδα του Δήμου. στο mail typos@serres.gr.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1821-2021
Βασίλειος Κατιρτζόγλου
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.