Σελίδες

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Επιτροπή Αγώνα Επισιτισμού Ν. Σερρών : Ενώνουμε τη φωνή μας με τους υγειονομικούς!


 Η Επιτροπή Αγώνα Επισιτισμού Ν. Σερρών στηρίζει και θα παρευρεθεί στις 7 Απρίλη, στις 11:00 το πρωί, στην κινητοποίηση έξω από τα εξωτερικά ιατρεία του Γ.Ν. Σερρών.

Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των υγειονομικών!

Η φετινή Παγκόσμια Μέρα Υγείας είναι μέρα συνέχισης της διεκδίκησης των αιτημάτων όλων των εργαζομένων και του λαού που η κυβέρνηση αρνείται να ικανοποιήσει ώστε να αξιοποιηθούν οι σημερινές δυνατότητες για την αντιμετώπιση της πανδημίας!

Για μέτρα που θα ενισχύουν τα δημόσια νοσοκομεία και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με εξοπλισμό και υποδομές. Για επίταξη του ιδιωτικού τομέα – χωρίς αποζημίωση.

Για διεκδίκηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, μέσων θεραπείας και φαρμάκων, την εξασφάλιση όλων των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων για το μαζικό και έγκαιρο εμβολιασμό όλου του λαού.

Αντίστοιχα μέτρα περιορισμού της διασποράς, στους χώρους εργασίας ώστε να μη μετατρέπονται σε εστίες μετάδοσης του Covid19.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

        Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Νοσοκομείο Σερρών με βάση τις ανάγκες του λαού

        Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν όλοι μόνιμες και διαρκείς ανάγκες

        Ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά

        Να ανοίξουν κλίνες ΜΕΘ με πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού (ιατρικού, νοσηλευτικού, παραιατρικού, καθαριότητας)

        Επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας και κλινών ΜΕΘ και επιστράτευση ιδιωτών ιατρών με βάση τις ανάγκες που δημιουργούνται

 

E-mail: episitistesserres@gmail.com

Τηλ. Επικοινωνίας και viber: 6948815563

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.