Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Σέρρες : Συνταξιοδοτήθηκε ένας καλός άνθρωπος


Συνταξιοδοτήθηκε και ιδιωτεύει
 από τις αρχές του έτους ο Δημήτρης Ματθαίου. Υπηρέτησε ευδοκίμως, επι 35 χρόνια, τη ΔΕΗ Σερρών και τα τελευταία χρόνια υπήρξε προϊστάμενος του εμπορικού τμήματος της ΔΕΗ. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κοντά τον άνθρωπο, εξυπηρέτησε, τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, με πολλή υπομονή και στήριξε συμπολίτες μας που αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας. Ενας καλός άνθρωπος και άξιος λειτουργός της διοίκησης, έφθασε στο τέλος της υπηρεσιακής του διαδρομής.

Καθήκοντα προϊστάμενου στην υπηρεσία ανέλαβε ο Νικόλαος Βεράνης.

 

Στον πρώτο ευχόμαστε καλή συνέχεια, στον δεύτερο επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δ.Ν.

Πηγή: sertharros.gr

3 σχόλια:

  1. Όλα όσα γράφετε είναι αληθινά ένα μεγάλο μπράβο στον κ Ματθαίου δεν τον γνώριζα προσωπικά αλλά οπότε χρειάστηκα τις υπηρεσίες του ήταν εκεί με υπομονή και ευγένεια. Καλή συνέχεια σε ότι κάνει από εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο με έχει βοηθήσει και τον ευχαριστώ πολύ με το χαμόγελο στο στόμα πάντα και να σου δώσει και την ψυχή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστω πολυ τον κ Δημητρη Ματθαιο που τοσες φορες με εχει σξυπηρετησει παντα καλοσυνατος και με χαμογελο σπανιος ανθρωπο΅και δημοσιος λητουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.